06 Şubat 2009

Sezen Aksu’dan Türkiye şarkıları

Sezen Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga’yla bir yıldır üzerinde çalıştıkları “Türkiye Şarkıları” DVD’si mart ayında müzik marketlerde yerini alacak.

30 eserin yer alacağı DVD’de İzmir Senfoni Orkestrası, Kıvanç Ka, Vartanant Ermeni Korosu, Enderun Türk İslam ve Türk Sanat Müziği Topluluğu, Musevi “Los Paşaros” ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Rum Onorio, 10 Lira Yunan Dostluk Barış grubunun eserleri yer alıyor.
250 kişilik bir ekibin çalışmalarının yer aldığı DVD albümünde Aksu’nun Türkçe, Osmanlıca, Ermenice, Kürtçe, Rumca olmak üzere birçok dilde seslendirdiği şarkılar yer alıyor . DVD’de Efes Antik Tiyatro, Aspendos ve Brüksel’deki konser görüntüleri de yer alıyor.
Öte yandan Sezen Aksu’nun resmi internet sitesinin İngilizce versiyonu da yayına başladı. Yurtdışındaki dinleyicilerinin Sezen Aksu’nun çalışmaları konusunda bilgi sahibi olmasını amaçlayan İngilizce site bilgi platformu olarak tasarlandı.

2 Yorum Ekle:

Blogger sk said...

ama hep erteleniyor sezen albümleri :( düş bahçeleri 2 bari gecikmese...

6:39 ÖS  
Anonymous Adsız said...

dostum bu blogspota özenmişsin ama blogspot 1 yıl sonra siteni ortadan kaldıracak sana tavsiyem en kısa zamanda bi domain+hosting alman olacak

1:48 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile