17 Temmuz 2008

Most Açıkhava Konserleri Sezen Aksu'yla başlıyor

19. Most Açıkhava Konserleri bu yıl da Türkiye'nin ve dünyanın önemli seslerini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluşturuyor.

İlk olarak 18-19-24-25 ve 26 Temmuz'da Sezen Aksu, "Sezen Denince Akla Gelen Şarkılar" başlıklı bir dizi konser verecek. Ardından 23 Temmuz'da Rebetiko, Modern Laika ve Yunan Halk Müziği dalında birçok şarkıyla ünlenen Haris Alexiou, sevilen parçalarını seslendirecek. "Olmasa Mektubun", "Telli Telli" ve "Maskeli Balo" şarkılarının müziklerinden tanıdığımız Yunanistanlı sanatçı, müzikseverlere 'Best of Alexiou' seçkisi sunacak.
Zülfü Livaneli de 30-31 Temmuz'da klasiklerinden oluşan "Özgürlük ve Sevda Şarkıları" söyleyecek. Konserlerin ağustos programında ise ilk olarak 1-2 Ağustos'ta Candan Erçetin ve 5 Ağustos'ta Balkan müziğinin önemli ismi Goran Bregoviç yer alıyor. Bregoviç, vereceği konserde bugüne kadar Dom Za Vesanje, Arizona Dream, Underground, Crna Macka gibi pek çok film müziğinden, 20'yi aşkın albümden ve son çalışması Carmen Happy End'den örnekler sunacak. Konserler, saat 21.00'de başlayacak.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile