25 Temmuz 2008

'İZ' bırakacak albüm

Müzik hayatının 25. yılını kutlayan Fahir Atakoğlu, geçmişte bestelediği eserlerinin yeni kayıtlarının yer aldığı yeni albümü ‘İZ’i piyasaya çıkardı.
Dünyaca ünlü besteci-piyanist Fahir Atakoğlu, müzik hayatının 25. yılını, geçmişte bestelediği eserlerin yeni kayıtlarının yer aldığı yeni bir albüm ile kutluyor. Fahir Atakoğlu’nun bugüne kadar bestelediği en güzel eserlerinin yer aldığı yeni albümü ‘İZ’de yer alan eserler Sezen Aksu, Tarkan, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yüksel tarafından yeni düzenlemeleriyle yeniden yorumlandı.
Yeni albümünün kapak yazısında, “Albümler dolusu melodiler, sayısız konserlerden sonra kalbimde izi kalan bestelerimi, yıllardır birlikte müzik yaptığım ve yorumlarına hayranlık duyduğum müzisyen arkadaşlarımla birlikte yeniden seslendirdik” diyen Fahir Atakoğlu, ‘İZ’in 25 yıllık müzik yaşantısının güzel bir yansıması olduğunu belirtti.
Kirli Kedi yapım şirketi tarafından piyasa sürülen Fahir Atakoğlu’nun ‘İZ’ albümünde ‘Alaturka’ Tarkan, ‘İstanbul’ Sertab Erener, ‘Lal’ Sezen Aksu, ‘Uzağım Olma’ Nilüfer, ‘Sır’ Levent Yüksel tarafından seslendirdi. Albümde yer alan diğer eserler ise şöyle: Geze Geze, Gözyaşı, Ağır Roman, Nazım ile Piraye, İlk Aşk, Cumhuriyet, Oniki, Med Cezir, Sarı Zeybek.

1 Yorum Ekle:

Anonymous Adsız said...

Sertab Erener'in resmi internet sitesi yeniden yayına geçti.Sağdaki linki düzeltebilirsiniz :)

http://www.sertab.com/
http://www.sertabfan.com/

11:00 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile