12 Eylül 2007

Kimler geldi kimler geçti

Türk popunun ilk kadın söz yazarlarından Fikret Şeneş, dillere marş olmuş şarkılarını ünlü şarkıcılardan dinledi... Şeneş, ''Şu anda üç kuşak dinliyor beni. Dördüncüsü de yoldadır'' dedi
Türk popunun ilk kadın söz yazarlarından Fikret Şeneş için önceki akşam Kuruçeşme Arena’da ''Kimler Geldi Kimler Geçti'' gecesi düzenlendi. Fikret Şeneş’in de katıldığı bu özel gecede Tarık Sezer yönetiminde kurulan büyük orkestra eşliğinde dillerde marş olmuş Fikret Şeneş şarkıları ünlü sanatçılar tarafından seslendirildi.
Gecede başta Ajda Pekkan olmak üzere Sezen Aksu, Levent Yüksel, Ayten Alpman, Aşkın Nur Yengi, Nukhet Duru, Yeşim Salkım, Yaşar, Deniz Seki ve Ayla Algan sahneye çıktı. Gecenin sunuculuğunu yapan Demet Akba€ bir de sürpiz yaparak Dream Girls kızlarıyla birlikte ''Uykusuz Her Gece'' adlı parçayı seslendirdi.
Gecenin tüm geliri İstanbul Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’ne bağışlandı.
Gecede ilk olarak ''Haykıracak Nefesim'' parçasıyla Ajda Pekkan sahneye çıktı. Seyircilerin yoğun alkışı eşliğinde Sezen Aksu sahneye çıkarak Ajda Pekkan ile birlikte ''Kimler Geldi Kimler Geçti'' ve ''Sensiz Yıllarda'' şarkılarını seslendirdi.
Kendisi için düzenlenen gecede Şeneş, ''Şu anda 3 kuşak dinliyor beni. Anneanneler, onların çocukları ve onların çocukları. Dördüncüsü yoldadır. Bu şarkıların hepsini aynı kişiye, eşime yazdım. Şimdiki şarkıları görünce kalemimi sakladım. Ama arada da güzel şeyler çıkıyor'' diye konuştu.
Konseri izlemeye Nilgün Belgün, Ülkü Adatepe, Nurettin Hasman-Eda Taşpınar, Selma Türkeş, Jefi-Yasemin Kamhi, Mehmet Günyeli-Leyla Alaton Günyeli, Ralf Tezman, Faruk-Hatice Süren, Semiramis Pekkan, Burçin Sertel, Çiğdem Kayalı sevgilisi Uğur Güven ve kızı Lal, Murat-Gül Gölge Saygı gibi ünlü isimler de geldi.


Milliyet

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile