26 Ağustos 2007

Kraliyet Ailesi'ne Sezen

Sezen Aksu, İngiliz Kraliyet Ailesi'ne ait 'Royal Albert Hall'da sahne alacak. Dünyaca ünlü isimlerin konser verdiği salon, 1974'te Zeki Müren'i ağırlamıştı.
Sezen Aksu'nun ünü, Türkiye sınırlarını aştı. Minik Serçe, bugüne kadar Elton John, Sting ve Robbie Willliams gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı 'Royal Albert Hall'da konser verecek. İngiliz Kraliyet Ailesi'ne ait olan salon, dünyanın en önemli sanat merkezlerinin başında gösteriliyor. Daha çok İngiliz aristokratların akın ettiği salon; ses, ışık düzeni ve şık dekorasyonuyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Royal Albert Hall'daki konserleri, Kraliyet Ailesi de izliyor.
Minik Serçe'nin bu görkemli salonda yer alacak olması ise İngiltere'de yaşayan Türkler sayesinde oldu. 'İstanbul Limelight' adlı bir etkinlik düzenleyecek olan gurbetçiler, İngilizler'in baskısıyla Sezen Aksu'ya teklif götürdü. Bu talebi tereddüt etmeden kabul eden Sezen, 7 Ekim'de Royal Albert Hall'da sahneye çıkacağını açıkladı. 1974 yılında da Zeki Müren, burada konser vermişti. Sanat Güneşi'nden 33 yıl sonra aynı yerde sahneye çıkacak olan Sezen Aksu, "Royal Albert Hall'da sahne alan 2. Türk" olacak.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile