17 Ağustos 2007

Korumalar beni çimdikten koruyor

Bursa'da sahneye çıkan Sezen Aksu, söylediği parçalarla hayranlarını coşturup, duygulandırırken esprileriyle güldürdü.
Sezen Aksu'nun 3 bin kişilik Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konseri, 3 bin 500 kişi izledi. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Aksu'yu, birçok hayranı tiyatro dışından izledi. Konserinde iki kez kıyafet değiştiren Sezen Aksu, zaman zaman yardım istediği ‘Yunus' isimli korumasına takıldı. Normalde koruma istemediğini, buna ihtiyaç da duymadığını belirten Aksu, konserler nedeniyle verilen korumanın kendisini çimdiklenmekten kurtardığını belirtti. Konserinde magazin muhabirlerine ve köşe yazarlarına sataşan Sezen Aksu, selülit konusunu işleyen köşe yazarlarına anlam veremediğini, kan dolaşımı nedeniyle görülen bu durumun abartılıp pornografi haline getirildiğini belirterek, “Türkiye’de bu konuda yayın yapan basın kuruluşları yüzde 80'i oluşturuyor. Benim hakkımda da yazıyorlar. Yazılana değil, haberdeki hataya takıyorum. Bunlara karşı tepkinizi koyun” dedi.
Eski ve yeni eserlerini seslendirdiği konserinde, artık sahneyi bırakacağını ve evinin bahçesinde domates yetiştireceğini söyleyen Sezen Aksu, “Yeni bir koca alıp, evimin kadını olacağım. Biliyorsunuz Bursa'ya iki kez gelin geldim. İyilermiş. Kıymetini bilemedim. Üçüncüsü olabilir” diye konuştu. Birçok şarkısını hayranlarıyla seslendiren Sezen Aksu, orkestrasında bulunan ve davul çalan bir kişinin genç yaşta dede olduğunu belirtip, “Kızını verip de bu kadar çok eğlenen adam ilk kez gördüm. Kızı da acilen çocuk yaptı. Ben oğluma çocuk yapmamasını söyledim. Yaparsa sırtına tekme vurup denize atacağımı belirttim. Ama ona söz söyleyecek yüzüm de yok” diye konuştu.
Sezen Aksu, gazetecilerin sadece bir parçasını görüntülemesine izin verdiği konseri sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile