04 Temmuz 2007

Sezen sürpriz yapacak yeni albüm çıkaracak!

Pop müziğin 'Diva'sı Sezen Aksu, 3 yıl aradan sonra hayranlarına albüm sürprizi yapacak. Sanatçı, dört yeni beste hazırladığı projesinde; diğer sanatçılara verdiği şarkıları da seslendirecek. 'Minik Serçe'nin albümü ağustos ayına yetişecek..
Sezen Aksu, şu günlerde gizliden gizliye yeni albümünün hazırlıklarını sürdürüyor. 'Minik Serçe', müzik sektöründe pek çok sanatçı arkadaşına verdiği şarkıları seslendireceği albümüne dört tane 'sıfır kilometre' bestesini de koyacak.
Sezen Aksu'nun ağustos ayına yetiştirmeye çalıştığı albümünde; 'Yol Arkadaşım' ve 'Beşik' isimli şarkıların yanı sıra; Hrant Dink için yazdığı 'Güvercinin Ölümü' ile Mehmetçik için yazdığı bestenin de yer alacağı belirtildi. Geçtiğimiz hafta Açıkhava Tiyatrosu'nda iki gece üst üste konser veren Sezen Aksu'nun konser maratonu da albüm hazırlığıyla birlikte sürecek. 'Minik Serçe', önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Korosu'na konuk sanatçı olarak katılacak. Aksu, Şef Ahmet Özçağlayan eşliğinde Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenecek konserde; Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerinden 5'ini seslendirecek. Daha sonra da Çeşme konserinde tatilcilerle buluşacak.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile