06 Haziran 2007

Kibariye Sezen'e tepki verenleri albümle protesto edecek

'Şinanay' şarkısı nedeniyle Sezen Aksu'nun Fuat Güner ile yaşadığı polemiğe canı çok sıkalan Kibariye, arkadaşı Aksu'ya destek olma kararı aldı. Kibariye, yeni albümünde ikisi yeni olmak üzere sadece Sezen Aksu şarkıları seslendirecek..
Geçen hafta sona eren 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasında 'Şinanay' şarkısının Onno Tunç'a değil, Fuat Güner'e ait olduğu yönündeki iddialar üzerine Sezen Aksu sert tepki vermişti. Yaşanan tartışma sonrasında Güner'e dava açan Aksu'nun, başka şarkılarında da 'esinlenme' olduğu yönünde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Hatta Sezen Aksu imzalı 'Güllerim Soldu' şarkısının da ünlü söz yazarı Aysel Gürel'e ait olduğu ileri sürülmüştü.
Birçok isim Aksu'ya saldırırken, bu gelişmeleri kaygıyla izleyen ünlü şarkıcı Kibariye, sanatçı arkadaşına destek vermek için adım attı. Yeni albümünde tamamen Sezen Aksu şarkılarına yer vermeyi planlayan Kibariye, yapımcı şirketinin projeye 'olur' demesi üzerine projesini Sezen Aksu'ya anlattı. Meslektaşından olumlu yanıt alan Kibariye vakit kaybetmeden işe koyuldu.
Şu ana kadar üç Sezen Aksu şarkısı seçen Kiboş; 'Kahpe Kader', 'Beni Unutma' ve 'Keskin Bıçak'ın dışındaki yedi şarkıya da önümüzdeki günlerde karar verecek. Bu yedi şarkıdan ikisi yeni Aksu şarkısı olacak. Kibariye albümündeki bir şarkıda, Aksu ile de düet yapacak. Aksu'ya destek vermek için yeni albümünün çıkış tarihini öne alan Kibariye, ilk kez bir albümünün tamamen Aksu şarkılarından oluşacak olmasından dolayı çok mutlu.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile