16 Nisan 2007

Sıla'nın setine minik bir serçe kondu!

'Minik Serçe' Sezen Aksu, geçtiğimiz hafta sonu Mardin'de çekilen 'Sıla' dizisinin setine sürpriz bir ziyaret yaptı. 'Sıla'nın fanatiği olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, "Cuma akşamları beni kimse aramasın" diye espri yaptı...Türk Pop Müziği'nin 'Diva'sı Sezen Aksu geçtiğimiz hafta sonu Mardin'deydi. 'Minik Serçe', halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştığı Güneydoğu gezisinde; atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi 'Sıla'nın setini de ziyaret etti. Ünlü sanatçı, gezisini dakika dakika görüntüleyen atv muhabiri Asiye Acar'a 'Sıla'nın fanatiği olduğunu belirterek, "Çarşambaları 'Avrupa Yakası', cumaları ise 'Sıla' yüzünden kimseler beni arayıp sormasın" şeklinde konuştu.
Yönetmenliğini Gül Oğuz'un yaptığı dizinin setinde; yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Sezen Aksu, sürpriz ziyareti ile ortamı bayram yerine çevirdi. Menderes Samancılar'ın 'Minik Serçe' için yemek yaparak, misafirperverlik örneği sergilediği sette; keyifli anlar yaşandı. Cansu Dere ile Mehmet Akif Alakurt'un romantik sahne çekimlerini izledikten sonra "Ne diyeyim; hayal kadar güzel görünüyorlar" diyen Sezen Aksu, hareketli geçen günün ardından akşam yemeğini de 'Sıla' ekibiyle birlikte yedi. Yaptığı taklitlerle oyuncuları gülmekten kırıp geçiren 'Minik Serçe', ertesi gün çıkacağı Hasankeyf gezisi için plan yapmayı da ihmal etmedi. Mardin ziyaretinin ikinci günü, aralarında Cansu Dere'nin de bulunduğu grupla, Hasankeyf turuna çıkan Sezen Aksu'nun 'tanınmamak için' başına poşu bağlayıp, ağzını da eliyle kapatması ise renkli görüntülere neden oldu.
Tanınmamak için binbir şekle giren 'Minik Serçe' tüm çabalarına karşın; hayranlarından gizlenemedi! Hayranlarının sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan ünlü sanatçı, onları sevgiyle kucakladı. Sezen Aksu, Mardin'de tanınmamak için neden çaba harcadığını ise şöyle açıkladı: "Daha çok dolaşabilmek için kendimi gizlemek istiyorum. Zaman kaybetmemek için numara çeviriyorum. Böyle kısa tatiller insana nefes alma fırsatı veriyor. Boş vakit bulduğumda Anadolu'da bir yerlere gitmek hoşuma gidiyor."

1 Yorum Ekle:

Anonymous Adsız said...

Sezen Aksu'nun değdiği herşey güzel ama.Şu SILA dizisi samimiyetsiz ve amacını aşan gereksiz çıkışları olmasa en azından Türk dizisi olarak gerçekten izleyicisini hakedecek.Bende izliyorum bekliyorum daha ne kadar saçmalayacaklar diye.İzleyiciyi bukadar salak yerine koymasalar diyorum.Cansu Dere'nin rol ile örüntüsüz mimikleri ve genel olarak seneryodaki tıkanmalar, diziyi bitirdi. Sezen Aksu'nun TÖRE şarkısını o diziye fazla geldiğini düşünüyorum.balanne.com

11:22 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile