27 Aralık 2006

Sezen Aksu Yılbaşı gecesi TRT'de...


TRT bayramı ve yeni yılı evinde kutlayanlar için ekranlarda kafa karışıklığına son verecek. Kumandalar fırlatılıp atılacak, gözler TRT’de olacak. Çünkü yılbaşında TRT’de bayram var!!!
Hakan Urgancı ve Yasemin Pamukçu Başaran'ın sunacağı program saat 20.15’te başlayacak ve geç saatlere kadar devam edecek.

İstanbul Tepebaşı Stüdyoları’nda günlerce süren çekimler ve titiz bir çalışma sonunda yine dev bir prodüksiyona imza atan TRT, yılbaşı gecesini unutulmaz bir şölene dönüştürecek.
Hayranı olduğunuz, Türk Pop Müziği’nin genç ve yetenekli sesi Kenan Doğulu yılbaşı gecesinde evlerinize konuk oluyor. Sadece size, sadece TRT seyircilerine özel… En ön sıradasınız… Eurovision Şarkı Yarışması’ndan önce sizin ekranınızda… Kenan Doğulu muhteşem şovu ve konseriyle unutulmaz bir gece yaşatacak.
Sezen ile Yeni yıla girerken de TRT’den ayrılamayacaksınız. Çünkü onu ekranda her zaman görmek mümkün değil. Geçmişten günümüze en güzel şarkıları ve benzersiz esprileriyle, yıllar geçse de inatla gencecik kalan yüreğiyle bir minik serçe… Sezen Aksu. Bu dev sanatçıya sahne dansıyla Tanyeli ve kıpır kıpır şarkılarıyla Hepsi grubu eşlik ediyor. Bununla da bitmedi!.. Erkekler giyin çizgili pijamanızı Gafur geliyor!.. 2007’ye girerken yılın şarkısı, yılın dansıyla buluşuyor… Sezen’in sesinden Çakkıdı’yı dinlerken, Gafur(Peker Açıkalın) muhteşem dansını yapıyor…

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile