28 Nisan 2006

Yazın albümü Süperstar'dan

Ajda Pekkan, 4 yıl aradan sonra Sezen Aksu destekli 'Cool Kadın Değilim' adlı bir albümle geliyor. Albümde Orhan Gencebay, Tuna Kiremitçi ve Zülfü Livaneli şarkıları da yer alıyor.

Süperstar Ajda Pekkan'ın, Sezen Aksu destekli "Cool Kadın Değilim" isimli albümü 12 Mayıs'ta DMC etiketiyle piyasaya çıkacak. Prodüktörlüğünü Yaşar Gaga'nın, genel koordinatörlüğünü Ayşe Ersayın'ın yaptığı albümde 12 şarkı yer alıyor. Sezen Aksu, Ajda Pekkan'ın 4 yıl aradan sonra çıkaracağı albüme, söz ve müziği kendisine ait olan "Yok ki", Can Algeç'in iki bestesine yazdığı "Vitrin" ve "Cool Kadın Değilim" isimli şarkı sözleriyle destek verdi. Orhan Gencebay'ın "Kaderimin Oyunu" adlı şarkısının da bulunduğu albümde Pekkan, Emma Shapplin'in "Spente le Spelle" isimli aryasının yanı sıra, Bülent Özdemir, Zülfü Livaneli ve yazar Tuna Kiremitçi'ye ait şarkıları da seslendirdi.

Pekkan, kayıtları Aksu'nun Kavacık'taki stüdyosunda yapılan albümü, piyasaya çıkmadan önce yakın dostlarına dinletti. Arkadaşlarının, klip çekilecek çıkış şarkısı konusunda "Cool Kadın Değilim" ve "Vitrin" arasında kararsız kaldığını söyleyen Pekkan, "İki şarkı da çok beğeniliyor. Biz de ilk klibi hangisine çekeceğimiz konusunda kararsız kaldık" dedi.

Albüm kapağı fotoğrafları için 2 Mayıs'ta Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçmeye hazırlanan Pekkan, heyecanlı günler geçirdiğini söyledi. Pekkan'ın yakın dostu Ayşe Ersayın ise, "Muhteşem bir albüm hazırlandı. Bazılarında bir ya da iki hit şarkı çıkar ama Ajda Hanım'ın bu albümünde 9 tane hit şarkı var. Kasetin müzik direktörlüğünü Kıvanç K. yaptı. Kıvanç albümün son düzeltmelerini Londra'da yapacak" diye konuştu.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile