15 Nisan 2006

Sezen ağlattı

Müyap ödül töreninde ödüle layık görülen Sezen Aksu ve Sibel Can, birlikte sahneye çıkarak seslendirdikleri düet şarkıyla gecenin yıldızı oldular. Aksu'nun seslendirdiği "Gidemem" şarkısı sırasında Sibel Can gözyaşlarını tutamadı.
Müzik Yapımcıları Derneği'nin (MÜ-YAP) düzenlediği "Türkiye Müzik Endüstrisi 2006" ödül töreninin yıldızı Sezen Aksu oldu. Aksu, “Bahane” albümünün yanı sıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Turkcell'in 2000 yılında başlattığı Kardelen Projesi'ne destek amacıyla çıkardığı "Kardelen" albümüyle de "Diamond" ödülünün sahibi oldu. Kız çocuklarının okutulması amacıyla başlatılan Kardelen Projesi kapsamında ücret almadan çok sayıda konser de veren sanatçı, yaptığı konuşmada hem Kardelen albümünü alanlara hem de kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.
"Türkiye Müzik Endüstrisi 2006" gecesine katılan Sibel Can, albüm satışı 200 bin sınırını aştığı için Platin ödülün sahibi oldu. Törende derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatleri çeken Can, "Lale Devri" adlı şarkıda da Sezen Aksu ile düet yaparak konuklardan büyük alkış aldı.

(14.04.2006 tarihli Hürriyet'ten)

ATV Müyap haberi: indir

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile