07 Ocak 2006

Sezen Aksu "Beyaz Show"da

Beyazıt Öztürk, uzun zamandır Sezen Aksu'yu programında ağırlamak için uğraşıyordu. Hatta bu uğurda Sezen Aksu için bir skeçbile çekmişti.
Beyazıt Öztürk'ün haftalarca programına çıkması için çağrıda bulunduğu Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde seyircilerin, "Beyaz Show"a neden katılmıyorsunuz? Yapmadığı kalmadı haftalardır" sorusuna şu yanıtı vermişti. "O kadar çok program var ve o kadar çok davet geliyor ki , hiçbirine çıkmıyorum. Birine çıksam, diğerine ayıp olur. Birine gidince hepsine gitmem lazım. Zamanım kıymetli. Bir sürü şarkı yapıyorum. Bu şarkılar kolay mı oluyor sanıyorsunuz? Bu programlar rating kaygısıyla yapılıyor. Orada istediğim gibi davranamam ki. İstemediğiniz bir soru gelebiliyor. Cevap vermek zorunda kalıyorsunuz. Durum öyle bir noktaya gelince de ben duramam, uçar giderim."
Ve nitekim geçen Mayıs ayında Sezen Aksu'nun konuk olduğu "Ajda Pekkan Show"a telefonla bağlanan Öztürk, sanatçıdan programına katılacağına dair söz almıştı. Ancak tarihte küçük bir hata vardı. Aksu'nun verdiği tarih Cuma değil, Cumartesi akşamıydı. Böylece sezon sonunda Aksu'yu konuk alamayan Öztürk, muradına bayramın 4. günü eriyor ve Sezen Aksu'yu canlıı yayında ağırlıyor.
Özel süprizlerin yer alacağı programda Sezen Aksu, soruları yanıtlayacak ve güzel şarkılarını seslendirecek.
Beyaz Show, 13 Ocak Cuma 22:30'da Kanal D'de.

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile