16 Ocak 2006

Dostluğumuz örnek olmalı

İkisi de star, ikisi de yıllardır zirvede... Rekabetin acımasızlığına rağmen dost olmayı başarabilmiş Ajda Pekkan ile Sezen Aksu. "Kim daha büyük" tartışmalarından uzakta, yeri geldiğinde birbirlerinin önünde saygıyla eğilip iltifatlar ediyorlar karşılıklı! Sezen Aksu, Pekkan'a 'Meleğim' diye hitap ediyor, Pekkan ise Aksu'ya 'Kıymetlim, Sezoşum' diyor.
Yeni albümü için için Sezen Aksu ile birlikte çalışan Ajda Pekkan bugünlere birlikte geldiklerini belirterek, 'minik serçe'yle ilgili duygularını şöyle ifade etti: "Biz buralara kolay gelmedik. Birlikte yol aldık. Dostluğumuz çok eskiye dayanır. Çok iyi anlaşıyoruz. Albüm aşamasında hep birlikteydik. Onunla çalışırken çok keyif aldım. Fikret Şenes'den sonra duygu ve düşüncelerimi yansıtacak Sezen ve Şehrazat var. Bizden sonraki kuşağa bakıyorum hep kavga ediyorlar. Kıskançlık çok fazla. Sanatçı kolay yetişmiyor."
Ajda Pekkan, yaklaşık 9 yıllık aradan sonra yepyeni şarkılarıyla hayranlarına sürpriz yapacak. Mart ayında piyasaya çıkması beklenen albümünün kayıtlarını Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki stüdyosunda yapan Süperstar, "Herkesin çocuğu kendine güzel görünür. Albümüm çok güzel oldu. Bütün şarkılar sıfır kilometre" dedi. Pekkan'ın albümünün müzik direktörlüğünü Atilla Özdemiroğlu yapıyor. Prodüktörü ise yıllardır Sezen Aksu'nun yardımcılığını yapan, albümlerinde de prodüktörlüğü üstlenen Yaşar Gaga. Albümde; Sezen Aksu'nun bir şarkısı, iki şarkı sözü, Bülent Özdemir'in iki, Ercan Saatçi'nin bir, Şehrazat'ın bir şarkısı yer alıyor.
(16.01.2005 tarihli Sabah Günaydın'dan)


0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile