04 Aralık 2005

Sezen Aksu'dan "Melankoli"

Sanat dünyasında 41 yılı geride bırakan Ali Kocatepe, bunun şerefine yeni bir albüm hazırlığı içine girdi. Bu albüm için Sezen Aksu'dan Özcan Deniz'e kadar 80 şarkıcı stüdyoya girerek besteleri Kocatepe'ye ait şarkıları okudu.
Sezen Aksu 'Melankoli', Deniz Seki 'Her Şey Senin İçin', Ayşegül Aldinç 'Yıldızlar', Emre Altuğ 'Heya Mola', Özcan Deniz 'Sevenler İçin'... Bütün bu isimler ve daha birçoğu; besteci ve yorumcu Ali Kocatepe'nin 41'inci sanat yılı şerefine stüdyoya girdi. Ona ait olan besteleri seslendiren ünlü isimler, Kocatepe'yi bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak ona destek oldu. 80 ünlü ismin, bestesi kendisine ait 50 şarkıyı okuyacağını söyleyen Ali Kocatepe, sürpriz isimlerin düetlerini ise bir sır gibi saklıyor. 50 şarkının 25'ini, Ocak ayında iki CD'lik bir albüm olarak çıkaracak olan Kocatepe, ikinci 25 şarkılık albümün mayıs ayında piyasaya çıkacağını söylüyor. Eski ve yeni kuşağın en iyi yorumcularının bu albümlerde ilk kez bir araya geleceğini söyleyen Kocatepe, albümün satış rekoru kıracağı iddiasında.
Kocatepe, ayrıca albümlerdeki şarkıların notalarını ve 41 yıllık müzik hayatının fotoğraf albümünü de bir kitap halinde yayınlamayı düşünüyor. Şarkı kayıtlarının büyük bir kısmını tamamlayan Ali Kocatepe'nin tek sıkıntısı, bir sponsor bulamamak...
(04.12.2005 tarihli Sabah Günaydın'dan)

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile