22 Kasım 2005

Film için evini ipotek ettirecek

Müjde Ar yapımcılığa soyunuyor. 'İki Erkek Bir Kadın' ile 'Aşk Büyüsü' isimli iki film çekmek isteyen sanatçı, bunun için kredi alacak ve lüks villasını ipotek ettirecek.
Uğur Yücel, geçtiğimiz yaz çekmeyi planladığı 'İki Erkek Bir Kadın' filmini, gerekli parayı bulamayıp iptal edince Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Müjde Ar harekete geçti. Filmde Sezen Aksu'yla birlikte oynayacak olan Ar; gerekirse evini ipotek ettirerek bu projeyi hayata geçirmeye karar verdi. Aksu'nun da ortaklığının konuşulduğu film, bu yaz çekilecek.
Yapımcılık yapmaya kararlı olan Müjde Ar'ın ikinci projesi ise 'Aşk Büyüsü'. İlhan Uçkan'ın kitabından sinemaya uyarlanan filmi Almanya'da yaşayan genç yönetmen Neco Çelik yönetecek. Filmde, aşk için büyücülere ve falcılara giden iki kız kardeşin hikayesi anlatılacak. 'Aşk Büyüsü'nün çekimleri iki ay sonra başlayacak.
Sarıyer Yeni Dostlar Sitesi'ndeki villasını ipotek ettirerek film çekecek olan Müjde Ar'ın ticari bir kaygısı yok. Yapımcılığını üstlendiği filmlerin kâr edip etmeyeceğini pek düşünmeyen sanatçı, "Filmler kendini kurtarsın bu bana yeter" diyor. Çünkü eğer filmler iş yapmazsa, sanatçının evinden olacağı ve kiraya çıkacağı kesin!
(22.11.2005 tarihli Sabah Günaydın'dan)

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile