21 Ekim 2005

Sertab Erener, yeniden Eurovision’da

Eurovision Şarkı Yarışması’nın 50. yıl kutlamaları kapsamında 50 yılın birincileri arasında yapılan seçim sonucu ilk 14’e giren şarkılar, 22 Ekim Cumartesi akşamı Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta düzenlenecek yarışmada bir kez daha birincilik için yarışacak.
Cumartesi günü yapılacak yarışmada, her bir sanatçının kendisinden sonra şarkısı yayınlanacak sanatçıyı anons edeceğini belirten Erener, kendisinin de 1988 yılında İsviçre adına birinci olan ünlü sanatçı Celine Dion’u sunacağını ifade etti.
Erener, internet üzerinde çeşitli sitelerde yapılan oylamalarda, kendi parçasının ilk 3 arasında yer aldığını vurgulayarak, “Herkesin bu Cumartesi akşamı elinden geldikçe yarışmaya katılıp, oy vermesini rica ediyorum. Hadi, hep birlikte olalım ve bir kez daha başarıya imza atalım” diye konuştu.
Abba, Cliff Richard, Johnny Logan gibi dünyaca ünlü sanatçıların parçalarının da yer alacağı “’Eurovision 50 Yılın Birincisi” yarışması, 22 Ekim akşamı TRT’den canlı yayınlanacak. Oylama, her yıl olduğu gibi “televoting” sistemiyle yapılacak.

Dikkat!
Türkiye'den oy vermek için yarışmada gong sesiyle başlayan oylama süresinde, şarkımızın yarışma sırasını (örneğin 10. sırada yarışıyorsa 10) yazarak 3002'ye SMS atılabilecek!
(Tüm GSM operatörleri için geçerlidir)

0 Yorum Ekle:

Yorum Gönder

<< Home

 8o  XMLº 
Blogwise - blog directory
Music Blog Top Sites
blog search directory
Blogarama - The Blog Directory
Proogle.de
Link Dünyası>
Technorati Profile